Hatékony és gazdaságos vízszűrés

DF-Lemez szűrő

A DF-LEMEZ szűrőnek köszönhetően a rendszer szűrési felületének csak egy kis százalékánál történik visszaöblítés, míg a többi része folytatja a szűrési folyamatot.

További előnyök:

  • Hatékony szűrés a lemezek mélységi szűrésének köszönhetően.
  • Minél több a DF-LEMEZ szűrőelem a rendszerben, annál jobb a hidraulikus teljesítménye.

AZUD HELIX rendszer. Eltömődés mentesítés.

Ez a karbantartási munkák kisebb gyakoriságát és intenzitását jelenti, valamint vízmegtakarítást is.
A 90-es években az AZUD forradalmasította a szűrő ágazatot a szabadalmaztatott AZUD HELIX rendszerrel, az eltömődés mentesítővel. A spirál a rendszer alapvető eleme. A kazetta alapjába elhelyezve a terelőlapjai, a megfelelő szögben, spirális centrifugális hatást generálnak, ami a vízben szuszpendált részecskék nagy százalékát eltávolítják a lemezektől.

Ez a karbantartási munkák kisebb gyakoriságát és intenzitását jelenti, valamint vízmegtakarítást is.

AZUD HELIX AUTOMATIC rendszer

Maximális vízmegtakarítás és visszaöblítési hatékonyság.
A szűrőelem egy tartószerkezetből, lemezekből és speciális elemekből áll, melyek beleavatkoznak a szűrésbe és a visszaöblítési folyamatba.

Moduláris rendszer szűrőkben és berendezésekben

Sokoldalúság, kompatibilitás, egyszerű karbantartás
A moduláris rendszer egy az AZUD valamennyi választéka által osztott filozófia. Ez a filozófia adta meg az irányt a szűrési ágazatban. A lehetőségek széles skáláját biztosítja minimális számú alkotóelem mellett.

Főbb jellemzői a következők:

  • Váz és fedél megerősített termoplasztikus anyagból gyártva.
  • Fedél ¾” menetes
  • Három utas kialakítás több csatlakoztatási lehetőséggel. A szerkezet kifejezetten a vízlöket megtámogatására lett kialakítva. Két nyomásmérő beömlőnyílással felszerelve
  • 316 rozsdamentes acél bilincs. Könnyű kezelés és magas ellenállás valamint tartósság. O-gyűrű a hatékony zárásért kis és nagy nyomásoknál.
  • A szűrőelem zárásáért felelős szárnyas rendszer, amely lehetővé teszi a lemezek könnyű dekompresszióját tisztításnál. Egyszerű kezelhetőség.