AZUD Csoport

AZUD CSOPORT
Az AZUD üzleti csoport technológiát és termékeket fejleszt a hatékony vízfelhasználásért az öntözés, szűrés és vízkezelés területén, a rendelkezésre álló vizet mezőgazdasági, ipari és közösségi alkalmazásokhoz igazítva.

A víz kultúrája
Szűkös források racionális felhasználása

Az AZUD vállalatok olyan csoportja, amely több, mint 20 vállalatból áll. A víz problémáira érzékeny AZUD fő célkitűzése olyan technológiák és termékek, amelyek lehetővé teszik az olyan szűkösen rendelkezésre álló források, mint a víz hatékony felhasználását maximális jövedelmezőség elérése mellett.
Az AZUD stratégiája a Víz Kultúrájában koncentrálódik, tevékenységeinek tengelye, ami elősegíti a víz ésszerű felhasználását.

ÜGYFÉL ORIENTÁCIÓ
A vállalat növekedése és konszolidációja az emberekkel kialakított kapcsolat alapján.
Ügyfeleink sikere a mi sikerünk is. Ezt az elvet adtuk tovább viszonteladóinknak és leányvállalat hálózatunknak világszerte, és ezt az AZUD előállítói mind magukévá is tették.

GLOBÁLIS PROJEKT ÉS LOKALIZÁCIÓ
Egyénre szabott megoldások minden piac számára
Az AZUD nemzetközi márka egy globális projekttel. A víz kultúráján alapuló kifejlesztett stratégia, az innováció és az ügyfelek részére nyújtott tájékoztatás támogatta a gyors és állandósult nemzetközi növekedését. Az AZUD több mint 70 országban van jelen öt kontinensen.